پرفورمنس مارکتینگ پلتفرم تبلیغات آنلاین دارت ادز
بازاریابی محتوایی

ویدیو مارکتینگ دقیقاً چیست و ما را به چه اهدافی می‌رساند؟

سینا فایضی سینا فایضی
26 خرداد 1399
زمان مطالعه: 14 دقیقه
ویدیو مارکتینگ دقیقاً چیست و ما را به چه اهدافی می‌رساند؟
زمان مطالعه: 11 دقیقه

اگر یک عکس بیان‌گر هزار کلمه باشد، پس ارزش یک ویدیو چقدر است؟ ما فکر می‌کنیم ارزش آن میلیون‌ها کلمه است. ویدیو مارکتینگ یا همان بازاریابی ویدیویی از آن روش‌هایی بازاریابی‌است که روز به روز در حال پیشرفت و قدرتمندتر شدن است و این پیشرفت مدیون قدرتمند شدن روز به روز پلتفرم‌های ویدیویی‌ است.

برای مثال یوتیوب درحال حاضر دومین وبسایت پربازدید جهان هست و هر دقیقه که میگذرد بالای ۵۰۰ ساعت ویدیوی یونیک داخل آن آپلود می‌شود. محتوای ویدیویی آنلاین با افزایش جهانی سرعت اینترنت و گذر از دوران دایل‌آپ، تبدیل به یکی از محبوب‌ترین سرگرمی‌های مردما جهان شده است؛ به‌طوری که مردم به طور متوسط ۱۶ ساعت ویدیو آنلاین در هفته تماشا می‌کنند و این عدد در این دنیای پرمشغله عدد قابل‌توجهی‌ است.

شاید بتوان گفت دیگر دارد دوران ایستگاه‌های تلویزیونی به سر میاید و ما آز آخرین آدم‌هایی هستیم که تلویزیونی که در حال حاضر وجود دارد را می‌بینیم. حال با گسترش دسترسی به اینترنت، سرویس‌های آنلاین ویدیویی مثل نتفیلیکس و هولو توانستند بخش زیادی از زمانی که آدم‌ها صرف دیدن تلویزیون می‌کردند را از آن‌ها بدزدند، اما تولد این سرویس‌ها چطور شروع شد؟ با دی ام برد همراه باشید تا نگاهی عمیق‌تر به دنیای ویدیو مارکتینگ بیندازیم و از پتانسیل جذاب آن بیشتر آگاه بشویم.

از تولد تا بلوغ ویدیو مارکتینگ

همانطور که اشاره کردیم، محتوای ویدیوی آنلاین طرفداران زیادی دارد اما با این وجود ایستگاه‌های تلویزیونی‌‌هم مخاطب‌ خودشان را دارند و هنوز به عنوان مادر VODها شناخته می‌شوند. اولین تبلیغ تلویزیونی سال 1941 توسط کمپانی Bulova در یکی از شبکه‌های نیویورک انجام شد. بعد از آن تبلیغ، تبلیغات ویدیویی رواج خودشان را شروع کردند تا سال 1995 که ویدیوهایی وایرالی که ما می‌شناسیم شکل گرفت. ویدیوی تبلیغاتی سریال انیمیشنی South Park تبدیل به اولین ویدیو وایرال (محتوایی که بصورت خودجوش و اوگانیک، میان مردم دست به دست میشود.) در تاریخ شد.

با پیشرفت ریزساخت‌های اینترنت سال 2005 یوتبوب متولد شد. در سال 2006 نیز گوگل با درک اهمیت ویدیو در سرچ و مارکتینگ یوتیوب را به مبلغ 1.65 ملیارد دلار خرید. به همین ترتیب شبکه‌های اینترنتی نظیر نتفیلکس شکل گرفت و دنیای ویدیو به مسیر جدیدی رفت، مسیری گه با جمع آوری دیتای رفتاری کابران و دادن طیف وسیعی از انتخاب، بسترهای پخش آنلاین ویدیو را تبدیل به یکی از بهترین کانال‌های بازاریابی کرد و حالا 82درصد از ترافیک اینترنتی دنیا صرف محتوای ویدیویی می‌شود. حال درسال 2020 به گفته هاب اسپات ما 11 نوع ویدیو برای ویدیو مارکتینگ داریم که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ویدیو مارکتینگ چیست

ویدیو مارکتینگ همانطور که از نامش پیداست تعریف چندان پیچیده‌ای ندارد و شامل هر نوع انتشار محتوای ویدیویی با اهدافی مانند جذب مخاطب، برند سازی یا فروش می شود. علاقه زیاد کاربران به محتوای بصری در سال های اخیر ویدیو مارکتینگ را تبدیل به یک ابزارهای قدرتمند در بازاریابی دیجیتال کرده است که کسب و کارها برای پیشرفت و توسعه ملزم به استفاده از آن هستند.

شناخت مخاطب اولین قدم ویدیو مارکتینگ!

“مخاطب تو کیست؟” این سوالی است که یک بازاریاب همیشه در هر یک از فرایندهای مارکتینگ باید از خودش بپرسد مگر نه بودجه را به فنا می‌دهد. در یکی دو سال اخیر اهمیت تدوین پرسونا بین اهالی اکوسیستم استارتاپی تهران و باقی شهرها کاملا مشهود شده و اکثرا یک برگه کاغذ به عنوان پرسونای خود دارند.

اما پرسونا همانطور که برای کسب‌وکارها اهمیت زیادی دارد بسیار گول زننده‌هم هست (پیشنهاد می‌شود پادکست “از تله پرسونا تا واقعیت پرسونا” را از بچه‌های خوب سفرمحتوا بشنوید) ساخت پرسونا درواقع قدم اول شناخت مخاطب است و سفر شناخت مخاطب را تازه شروع می‌کند.

این فرایند کم کم در کسب‌وکارها با آزمون‌وخطا و تحلیل داده شکل می‌گیرد اما به قول کاوه قیاسی، در ویدیو مارکتینگ آزمون و خطا برای شناخت مخاطب هزینه‌ی زیادی دارد! وقتی برای تدوین این مقاله به سراغ کاوه به عنوان یک ویدیومارکتر رفتم حرف‌های جالبی زد، چهره، اتمسفر، نور، صدا، لحن صدا، جنسیت گوینده، کلمات، سرعت گوینده و ده‌ها عامل مهم دیگر وجود دارد که یک ویدیو خوب را از بد در ویدیو مارکتینگ تفکیک می‌کند. در نتیجه عمیق شدن در شناخت مخاطب یک عامل مهم برای ایجاد یک کمپین ویدیو مارکتینگ موفق است.

انواع ویدیو مارکتینگ

ویدیو مارکتینگ برخلاف اسم‌اش آنقدر تعریف پیچیده‌ای ندارد. درواقع شما اگر با استفاده از ویدیو قدم در راه گسترش محصول، برند یا خدمات کسب‌وکارتان بگذارید یعنی قدم در راه ویدیو مارکتینگ گذاشته‌اید.

1 – ویدیو تبلیغاتی

ویدیوهای تبلیغاتی، ویدیوهایی هستند که هدف‌شان نمایش یک محصول یا خدمت جهت آگاه‌سازی و افزایش سرنخ است. تبلیغات ویدیوئی در بستر تلویزیون یا VODها نمایش داده می‌شوند. در ادام می‌توانید فیلم تبلیغاتی قرعه‌کشی پنیر آنه را ببینید که به‌تازگی در VOD کافه بازار پخش شد:

2 – ویدیوهای برندینگ

ویدیوهای برندینگ معمولا به‌عنوان بخشی از کمپین‌های تبلیغاتی بزرگ ساخته می‌شوند تا سطح چشم‌انداز، اهداف و خدمات برند را برای مخاطب به نمایش بگذارد و برند خود را با آن‌ها به یاد بینندگان بیاورد. هدف از ویدیوهای برندینگ ایجاد آگاهی از برند تا جذب کردن مخاطب هدف است. ویدیو برندنیگ تپسی که جهت ری‌برندینگ تپسی منتشر شد:

3 – ویدیوهای آموزشی، دمو و معرفی محصول

ویدیوهای آموزشی می‌توانند به عنوان یک روش آگاه‌سازی از محصول‌تان باشد مخصوصا اگر محصولی جدید و منحصربه‌فرد در اختیار دارید، با استفاده از ویدیو مخاطب می‌فهمد که محصول شما چه مشکلاتی را حل می‌کند و بیشتر با ذات کسب­‌وکار شما آشنا می‌شود. از طرفی بحث اعتمادسازی راهم به‌دنبال دارد. در ادامه ویدیو نحوه کار با پنل کارگزاری آگاه را به عنوان نمونه آورده‌ایم.

4 – ویدیوهای توضیحی و متقاعد کننده

این نوع از ویدیوها به مخاطب شما کمک میکند تا بهتر درک کنند که چرا به محصول یا خدمت شما نیاز دارند. بیشتر ویدیوهای توضیحی روی سفر مشتری پرسونایی تمرکز می­‌کنند که درگیر نقطه دردی (مشکلی در فرایند زندگی) هست که محصول آن‌ها راه‌حل آن را شکل می‌دهد. ویدیو توضیحی پزشکت برای معرفی اپلیکیشن پزشکت:

 

5 – ویدیوهای تستیمونیال و توصیه‌ای

مخاطبان شما می‌خواهد بدانند محصول شما چه مشکلی را رفع می‌کند. یکی از بهترین روش‌ها برای نمایش این موضوع به مخاطب نشان دادن مشتری‌هایی هست که در حال استفاده از محصول شما هستند و از آن رضایت دارند. در این ویدیو مشتریان وندار از تجربه خوب خودشان از خدمات وندار می‌گویند:

هر نوع از ویدیو دقیقا در چه بخش قیف فروش قرار می‌گیرد؟

ویدیو مارکتینگ همان کانتنت‌مارکتینگ است، در لباس ویدیو. درنتیجه باید بدانیم که انواع این ویدیوها دقیقا چه ارزشی برای ما خلق می‌کنند و در کجای قیف فروش ما قرار می‌گیرند همانطور که برای دیگر زیرمجموعه‌های بازاریابی محتوایی اینکار را انجام می‌دهیم. قیف زیر یک نمونه شفاف در یک قیف سه مرحله‌ای فروش است:

انواع ویدیو در قیف فروش

انواع قالب‌های ویدیو مارکتینگ

1 – ویدیو مصاحبه
2 – ویدیو رویداد – وبینار
3 – ویدیو لایو و پخش زنده
4 – موشن‌گرافی و انیمیشن‌ها
5 – استاپ موشن
6 – ویدیوهای ۳۶۰ درجه
7 – واقعیت افزوده
8 – ویدیوهای تولیدی-تبلیغاتی

ویدیو مارکتینگ و تبلیغات ویدیویی چه فرقی دارند؟

می‌توان گفت این دو روش در معنا فرق چندانی باهم ندارند و در خیلی از جهات باهم اشتراک دارند. اما اگر بخواهیم دقیق‌تر به موضوع نگاه کنیم، از لحاظ استراتژی، هدف‌گذاری و هزینه باهم تفاوت دارند. تبلیغات ویدئویی که از انواع تبلیغات آنلاین است، علاوه بر هزینه ساخت ملزم به داشتن هزینه برای توزیع در شبکه های تبلیغاتی دارند اما در طرف دیگر ویدیو مارکتینگ تنها با انتشار در رسانه‌های خود کسب‌وکار هم انجام می‌شود. به‌علاوه تبلیغاتی ویدئویی در هدف‌گذاری و تدوین استراتژی حساسیت بیشتری دارند. اما همانطور که گفتیم به‌لحاظ معنایی مرزی باریک بین این دو وجود دارد. درواقع می‌توان گفت تبلیغات ویدیویی به‌عنوان بخشی از فرایند بازاریابی ویدیویی عمل می‌کند. درنتیجه در ادامه به یکی از روش‌های تبلیغات محبوب تبلیغات ویدئویی می‌پردازیم، یعنی VODها.

VODها یک راهکار کاربردی برای بازاریابی ویدیویی

سرویس‌های رسانه‌ی تعاملی بسته به نوع خدمت‌رسانی که به کاربران ارائه می‌کنند یا نحوه‌ی درآمدزایی، به گروه‌های متنوعی تقسیم‌بندی می‌شوند. سه گروه اصلی VOD، با نام‌های SVOD و AVOD و TVOD شناخته می‌شوند. در مقاله‌ای دیگر مفصل درمورد تبلیغات ویدیویی و انواع VOD در ایران و جهان حرف می‌زنیم.

اهمیت و مزایای ویدیو مارکتینگ

1 – ویدیو کانورژن ریت را افزایش می‌دهد

به نقل از هاب اسپات اضافه کردن ویدیو [مناسب] به یک لندینگ پیج، می‌تواند کانورژن ریت را تا ۸۰ درصد افزایش دهد! دیدن یک معرفی محصول در لندینگ تا حد خوبی می‌تواند روی تصمیم مخاطب تصمیم بگذارد و بازدیدکنندگان را تبدیل به سرنخ کنند (و یا حتی سرنخ‌ها را تبدیل به خریدار کند!) انتقال احساس درست از طریق ویدیوهم بسیار قدرتمند است، برعکس متن که چالش‌های خاص خودش را برای این‌کار دارد.

2 – ویدیو یک محتوای عالی برای کمپین‌های ایمیل مارکتینگ شماست

صندوق ایمیل همه ما با سیلی از ایمیل‌ها اشباع شده و افزایش نرخ باز شدن ایمیل شما چالش بزرگی هست. فقط استفاده از واژه «ویدیو» در عنوان ایمیل‌تان می‌تواند نرخ باز شدن ایمیل را افزایش دهد و نرخ آنسابسکرایب را کاهش دهد. در بیشتر مواقع نمی‌توانید از راحتی ویدیوی نسبت به خواندن یک متن بلند بگذرید، اینطور نیست؟ در نتیجه ویدیو یک راهکار خوب برای تمایز و رقابت با ایمیل‌مارکتینگ رقبا است.

3 – موتورهای جست‌وجو عاشق ویدیو هستند

موتورهای جست و جو به‌دنبال محتوایی هستند که کاربران را درگیر کند. هیچ چیز دیگری بیشتر از ویدیو نمی‌تواند کاربر را در صفحه نگه دارد و درگیر کند. به غیر از آن، یوتوب دومین سایت پر بازدید جهان هست. اگر ویدئو‌تان را علاوه بر سایت‌ داخل یوتوب‌هم آپلود کنید، شانس دیده شدن شما زیاد می‌شود. اگرهم ویدئو را داخل شبکه‌های اجتماعی پروموت کنید، به‌راحتی می‌توانید پیشرفت خوبی را شاهد باشید و شانس دیده شدن شما افزایش پیدا می‌کند.

4 – ویدیو اعتماد و اعتبار می‌سازد

بازدیدکنندگان با دیدن ویدئوهای‌تان با شما درگیر می‌شوند و اعتمادشان به برند شما بالا می‌رود. درست مثل آنباکسینگ و تست‌ضربه موبایل که از نمونه‌های معروف در این مورد هستند. در نتیجه ویدئو یک راهکار عالی برای ساخت شخصیت برند کسب و کار شماست. ۹۰ درصد کاربران اعلام کردند که ویدئو از محصولات در روند تصمیم‌گیری آن‌ها بسیار مؤثر است. در نتیجه هرچه ویدئوی‌های [با کیفیت] بیشتری برای آموزش و آگاه‌سازی مشتری‌هایتان داشته باشید بنیاد اعتماد بین شما و مشتری افزایش پیدا می‌کند و این اعتماد تبدیل به فروش می‌شود.

5 – ویدیو شما را در شبکه‌های اجتماعی محبوب می‌کند

بگذارید اینطور بگوییم، الان عصر ویدیوهای وایرال هست و ۹۲ درصد بیننده‌های موبایلی ویدیوهای محبوب‌شان را با دوستان‌شان به اشتراک می‌گذارند. این یک فرصت است که کسب و کار و برند خود را بامزه و جذاب نشان دهید و روی موج علایق ترند کاربران سوار شوید.

6 –  ویدیو آگاهی از برند یا محصول را افزایش می‌دهد

با استفاده از ویدیو می‌توانید برند یا محصول‌تان را به بهترین شکل معرفی کنید مخصوصا اگر محصول پیچیده‌ای دارید.

البته این‌ موارد از اهداف معمول ویدئو مارکتینگ است، ویدیو [مناسب] می‌تواند در بخش‌های فرایند کسب‌وکار شما اهداف مختلفی را دنبال کند و این بستگی به نوع و اهداف کسب‌وکار شما دارد.

 

ویدیو این ۷ مورد را افزایش می‌دهد

۱ – نرخ تبدیل در صفحه‌های فرود
۲ – احتمال توجه مخاطب به‌محتوای و پیام شما
۳ – جایگاه شما در رتبه‌های گوگل
۴ – جایگاه شما در ذهن مخاطب
۵ – مشارکت و تعامل مخاطب در شبکه‌های اجتماعی
۶ – آگاهی از برند و محصولات جدید
۷ – و البته هزینه تولید محتوا 🙂

استراتژی بازاریابی ویدیویی چیست؟

به نقل از خانوم شورن اوستر یکی از مدرسان با سابقه استراتژی در دانشگاه ییل: استراتژی به آن معنا است که من از بین مجموعه رفتارها، اقدامات و گزینه‌های پیش رویم یک زیر مجموع انتخاب کنم و تصمیم بگیرم که باقی گزینه ها را انتخاب نکنم.

در قدم اول فهمیدیم شناخت کاربر هدف برای ویدیو مارکتینگ نقش کلیدی دارد، در ادامه انواع و دلایل ویدئو مارکتینگ راهم مرور کردیم. حال به اینجا می‌رسیم که چطور یک استراتژی مناسب برای کمپین ویدئو مارکتینگ تدوین کنیم. استراتژی ویدئو مارکتینگ چیز جدیدی نیست همانطور که برای خرید تبلیغات بین دو نیمه فوتبال پرسپولیس استقلال بدون تحقیق و آنالیز قدم برنمی‌داریم نباید هم ویدئو مارکتینگ را بدون یک برنامه مشخص شروع کنیم.

استراتژی ویدیو مارکتینگ درواقع برنامه‌ای‌است که شما برای اجرای این فرایند راهنمایی می‌کند و درواقع همانطور که خانوم اوستر به ما می‌گوید گزینه‌ای را انتخاب کنیم که براساس تحقیقاتمان ما را به مسیر موفقیت ببرد. پیدا کردن اهداف ویدیو، پیدا کردن مخاطب هدف، تدوین روایتی که قرار است گفته شود، نوع ویدیو، مقدار زمان ویدئو همه از اقدامات و گزینه‌هایی که باید یک زیرمجموعه از آن‌ها را انتخاب کنیم.

ویدیو مارکتینگ

بازاریابی ویدیویی

مراحل اجرای ویدیو مارکتینگ در کسب‌و‌کار

حال اگر به دنبال اجرای استراتژی ویدیو مارکتینگ هستید، باید مراحل زیر را قدم به قدم اجرا کنید:

اهداف بازاریابی ویدیویی خود را مشخص کنید

مشخص کنید که می‌خواهید با تلاش‌های بازاریابی ویدیویی خود به چه چیزی برسید؛ اهداف شما کدام یک از هدف‌های افزایش آگاهی از برند، افزایش فروش یا آموزش مشتریان را دربرمی‌گیرد؟

مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید

درک کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی بوده و به چه نوع محتوایی علاقه دارند. این به شما کمک می‌کند تا ویدیوهایی ایجاد کنید که آنان را جذب می‌کند.

یک استراتژی محتوای ویدیویی ایجاد کنید

تعداد محتواها برای هر موضوع و کانال‌هایی که برای توزیع آن‌ها استفاده خواهید کرد، را مشخص کنید تا به هنگام انتشار آنان به مشکل برنخورید.

فیلم‌های باکیفیت بسازید

روی تجهیزات و نرم‌افزارهای تولید ویدئو سرمایه‌گذاری کنید تا مطمئن شوید ویدیوهای شما در نهایت با کیفیت و جذاب خواهند شد. همچنین در صورت لزوم می‌توانید یک فیلمبردار یا تدوینگر حرفه‌ای نیز استخدام کنید.

ویدیوها را برای موتورهای جست‌وجو بهینه کنید

از کلمات کلیدی مرتبط در عناوین، توضیحات و برچسب‌های ویدیویی خود برای بهبود دید و رتبه‌بندی موتورهای جست‌وجو استفاده کنید.

 ویدیوها را در رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کنید

ویدیوهای خود را در پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و لینکدین به اشتراک بگذارید تا به مخاطبان بیشتری دست پیدا کنید.

موفقیت استراتژی خود را بسنجید

از ابزارهای تحلیلی برای ردیابی معیارهای تعامل مانند بازدیدها، لایک‌ها و اشتراک‌گذاری‌ها استفاده کنید. همچنین از این داده‌ها می‌توانید برای تنظیم استراتژی بازاریابی ویدیویی خود بهره ببرید.

با دنبال کردن این مراحل، کسب‌وکارها می‌توانند به طور موثر بازاریابی ویدیویی را برای بهبود آگاهی از برند، تعامل با مشتریان و افزایش فروش پیاده‌سازی کنند.

ویدیو مارکتینگ در اینستاگرام

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین رسانه اجتماعی با بیش از یک میلیارد کاربر فعال ماهانه است. در حقیقت اینستاگرام به ابزاری قدرتمند برای کسب‌وکارها تبدیل شده تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و محصولات یا خدمات خود را تبلیغ کنند. در این بین بازاریابی ویدیویی به یکی از اجزای اساسی استراتژی بازاریابی اینستاگرام تبدیل شده زیرا راهی موثر برای تعامل و ارتباط با مخاطبان است.

ویدیو مارکتینگ در اینستاگرام

برخی از مزایای بازاریابی ویدئویی در اینستاگرام:

1. افزایش تعامل: ویدیوها نسبت به تصاویر یا محتوای متنی جذابیت بیشتری داشته و می‌توانند توجه مخاطب را به خود جلب کنند و آن‌ها را برای مدت طولانی‌تری درگیر نگه دارند.

2. بهبود آگاهی از برند: ویدیوها می‌توانند به کسب‌و‌کارها کمک کنند تا محصولات یا خدمات خود را به شیوه‌ای خلاقانه و جذاب به نمایش بگذارند تا در نهایت بتوانند  آگاهی و شناخت برند را بهبود دهند.

3. داستان‌سرایی بهتر: از ویدئوها می‌توان برای گفتن داستان‌هایی در مورد برند، ارزش‌ها و ماموریت آن استفاده کرد که موجب ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطب می‌شود.

4. افزایش دسترسی: الگوریتم اینستاگرام از محتوای ویدیویی حمایت می‌کند، به این معنی که احتمال بیشتری وجود دارد که ویدیوها در اکسپلور ظاهر شده و به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنند.

5. نرخ تبدیل بالاتر: ویدیوها می‌توانند به کسب‌وکارها کمک کنند تا با نمایش محصولات یا خدمات خود در عمل و ارائه یک فراخوان برای اقدام شفاف، تبدیل‌های خود را افزایش دهند.

در نتیجه، بازاریابی ویدیویی در اینستاگرام می‌تواند راهی بسیار موثر برای کسب‌وکارها باشد تا با مخاطبان خود درگیر شده، آگاهی از برند را بهبود ببخشیده و تبدیل‌ها را افزایش دهند.

چند آمار جذاب از دنیای ویدیو مارکتینگ

  • هر روزه کاربرها ۱۲ دقیقه و ۴۳ ثانیه از وقتشون رو داخل یوتوب میگذرونند.
  • سریعترین بازاری که برای یوتوب رشد کرده صفحه تلویزیون هاست با ۷۰ درصد رشد در سال قبل.
  • ۷۰ درصد ترافیک یوتوب به‌خاطر الگوریتم هوشمندش میاید.
  • ۶۲ درصد کسب و کارها از یوتوب برای نشر محتوای ویدیویی استفاده میکنند.
  • ۹۰ درصد کاربران برند یا محصول جدیدی را توسط یوتوب پیدا میکنند.
  • ۹۲ درصد بازاریاب ها گفته‌اند ویدیو برای استراتژی آن ها نقش حیاطی دارد.
  • ۹۲ ویدیو مارکتردها معتقدند سطح رقابت در سال قبل افزایش داشته.
  • ۵۹ درصد مارکترها می‌خواهند سال ۲۰۲۰ ویدیو مارکتینگ را شروع کنند.
  • ۵۴ درصد فروشندگان ویدیو را نسبت به سایر قالب‌های محتوایی ترجیح می‌دهند.
  • تبلیغات ویدیویی شماره اول در مرحله پیدا کردن برند و خرید محصول هست.
  • میانگین ویدیو بیزنس‌ها در یوتوب ۴.۰۷ دقیقه هست.
  • بالای ۵۰ درصد خریدارها اذعان می‌کنند با کمک از ویدیوی‌های آنلاین تصمیم می‌گیرند از چه برند یا محصولی خرید کنند.

بررسی یک نمونه موفق از ویدیو مارکتینگ

این ویدیو یک روایت واقعی را نشان می‌دهد، یک آتش‌نشان با دوربین GoPro وارد خانه‌ای گرفتار در حریق می‌شود. او یک گربه کوچک پیدا می‌کند که از تنفس دود درد می‌کشد و آتش‌نشان با اکسیژن و مقداری آب آن را دوباره به زندگی بازمی‌گرداند؛ در ادامه می‌بینید که گربه را به منطقه امنی می‌برند و ویدیو تمام می‌شود. با این ویدیوی احساسی GoPro توانست یک کمپین وایرال خوب به‌راه بندازد. در ادامه می‌توانید ویدیوی GoPro را ببینید:

اینفوگرافی ویدئو مارکتینگ

پاکت
به اشتراک بگذارید:
سینا فایضی
سینا فایضی
یک بازاریاب نیمه هندی که مسئول مدیریت ارتباطات بازاریابی دی‌ام برد است.
نظرات

برای ارسال نظر باید وارد شویدlogged in

ورزش 3
ورزش 3

مرسی

امیر
امیر

عالی!

    سینا فایضی
    سینا فایضی

    امیر عزیز خوشحالم که از مقاله راضی بودی

پلاتین