در سیویکمین نمایشگاه بینالمللی ایران آگروفود چه گذشت؟
فهرست مطلب
نمایشگاه ایران آگروفود هرساله میزبان برندهای مختلفی در صنعت مواد غذایی است. گستردگی این برندها بسیار بالاست و از برندهای کوچک مواد غذایی گرفته تا هولدینگهای بزرگ و صنایع وابسته در این نمایشگاه حضور پیدا میکنند. در این گزارش به ارائه جزئیاتی از سیویکمین نمایشگاه بینالمللی ایران آگروفود پرداختیم. این نمایشگاه از ۱۹ الی ۲۲ خرداد در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.
یکی از ویژگیهای مهم این نمایشگاه، فرصتی است که در اختیار برندها قرار میدهد تا محصولات جدید خود را در حضور مصرفکنندگان رونمایی کنند. برای مثال امسال زمزم در نمایشگاه آگروفود از محصول جدید خود یعنی زمزم زیرو رونمایی کرد. بیگبر نیز لیموناد خود را برای رونمایی به آگروفود آورده بود تا این محصول جدید را با حضور طرفدارانش رونمایی کند. برند بن مانو که در حوزه صنعت قهوه فعالیت داره، از کافی میکس جدید خود به نام دو در یک رونمایی کرد.
البته آگروفود فقط برای رونمایی از محصولات جدید نیست و بسیاری از برندها محصولات خاص و ویژه خودشان را برای معرفی به این نمایشگاه میآورند. یکی دیگر از برندهایی که با دست پر در نمایشگاه امسال حاضرشده بود، گروه زر بود. زر این بار محصولات دانشبنیان خود را علاوه بر سایر محصولاتش برای معرفی به مصرفکنندگان به نمایشگاه آورده بود. محصولاتی مانند پاستاهای پروتئینی، پاستاهای مخصوص گیاهخواران و انواع روغنها و پودرکیکها.
برند لبنیاتی پگاه هم یکی از برندهایی بود که در آگروفود امسال، محصولات خاص و ویژه خود مثل مکملهای ورزشی، لبنیات سنتی و محصولات گاومیش، پودر شیر خشک و ماءالشعیر را در کنار سایر محصولاتش به نمایشگاه آورده بود.
تعدادی از برندها مانند چاکلز، بیژن، بهنوش و پگاه نیز تمرکز خود را روی سمپلینگ محصولاتشان گذاشته بودند. تعدادی دیگر با غرفههای بزرگتر و متفاوتتری با استفاده از ابزارهایی مانند موسیقی و… درحال تعامل با مخاطبان بودند.
برخی برندها هم در فضای باز حضور پیدا کرده بودند. برندهایی نیز سعی کرده بودند غرفهسازیشان رنگ و بویی از محصولاتشان داشته باشد. در این نمایشگاه حضور برندهای جدیدتر حوزه صنایع غذایی نیز جالب توجه بود.
انتظار از برندهای بزرگ بیشتر است
در مجموع باید به این نکته نیز اشاره کرد که از برندهای بزرگ صنعت مواد غذایی انتظار خلاقیت بیشتری در نحوه حضورشان در نمایشگاه میرود. برخی برندها حضور خلاقانهای داشتند اما فعالیتهای آنها میتوانست محدود به نمایش محصولات و سمپلینگ نباشد.
پرسشهای ما از مدیران این برندها هم نشان میدهد که هدف اغلب برندها از حضور در چنین نمایشگاههایی در کنار برقراری ارتباط با فعالان صنعت مواد غذایی، تعامل نزدیک و مستقیم با مصرفکنندههای نهایی است تا متوجه بازخوردهای آنان نسبت به محصولات خود شوند.
در واقع چنین نمایشگاههایی به واسطه جذابیت بالایی که صنعت مواد غذایی برای مردم دارد، همیشه با استقبال مواجه شده و میتواند بهترین بستر برای ایجاد تعامل بین برند و مصرفکننده به شمار رود.
برای ارسال نظر باید وارد شویدlogged in